Blogin korkkaus: 2016 työryhmä ja kaksisuuntainen kommunikaatiomahdollisuus

Posted on Posted in Blogi, Työryhmä

Tämä on blogimme. Täällä kerromme vähän vähemmän viralliseen sävyyn, miten hommat etenevät. Lisäksi tässä on mahdollisuus kommunikaation kaksisuuntaisuuteen, kuten nykyisille läpinäkyville organisaatioille on suotavaa.

Vastaamme toki sähköposteihinkin siten kuin kerkiämme (jos olet tarjoamassa rahaa palkintopottiin, vastaamme varmaan aika nopeasti!). Info-mailiin lähetetystä viestistä napsahtaa kopio meille kaikille. Se vastaa joka ehtii ja jaksaa. Palkattua pr-ihmistä meillä ei tietenkään ole.

Julkisuus voi olla meille hyvä motivaatttori vastauksen pikaistamiseen: Allaolevassa kommenttikentässä voit tehdä koko maailman nähtäväksi mielipiteesi tai kysymyksesi Finnish Alpine Award -hankkeesta. Toistaiseksi homma toimii ilman ennakkomoderointia. Vaihdetaan jos tulee tarvetta. Me vastaamme kun ehdimme.

Niin ketkä me? Vuoden 2016 työryhmän muodostavat Jere Pettersson, Kari Heimonen, Jussi Haara, Noora Sotaniemi, Reima Karhila, Joel Ormala ja Niina Miettinen. Kunnia on annettava myös Phil Cramptonille, joka palkintoa ensin ehdotti, sekä Kalle Viiralle, joka tsemppasi työryhmän hyvään alkuun. Kiitos myös Mika Mäkiselle, joka suunnitteli logon.

Edit 24/10/2016: Koska internet on luonteeltaan mikä on, ja harvaa lukijaa kiinnostaa hankkia saksalainen luottokortti epämääräistä kautta, jätetyt kommentit kiertävät tästä lähin kevyen moderoinnin kautta.

Edit 1/11/2017: Soitelkaa jos on asiaa. Spämmikommenttihyväksymispyyntöjen lukeminen ei tee ihmiselle hyvää.