2017 voittajat: Hennan ja Markuksen maaliskuun väliraportti

Posted on Posted in Blogi, Voittajat, Voittajat2017

Markus ja Henna kertovat alla kevättalven tunnelmistaan. Kesällä heillä on tavoitteenaan Lotus flower tower SE face (5.11 +600m) Kanadassa.


Mitään varsinaista valmistautumista ei olla vielä tehty, mutta käväistiin pohjois-Norjassa parin viikon visiitillä kiipeemässä jääputouksia. Vaikka jään kiipeeminen ei varsinaisesti auta kaltsin kiipeemistä, niin itse uskomme, että pitkään päivään parasta reeniä on pitkä päivä.

Jääkiipeily on niin kivaa hommaa, että siinä tulee pitkä päivä ihan huomaamatta ja painavan repun kanssa lumessa rämpiminen on hyvää pk-reeniä. Nyt ootellaan, että aurinko suostus paistaa vapaapäivän kanssa yhtä aikaa, niin pääsis Olhavalle vetää!

Ystävällisin terveisin
Markus ja Henna


Lopuksi vielä lista Finnish Alpine Award yhteistyökumppaneista 2017:
Adventure Partners, Altitude Junkies, Aventura, Camu, Helsinki Adventure Night, La Sportiva Finland, Kiipeilyareena, Partioaitta ja Suomen Alppikerho